BENZINESTATION

TinQ: voordelig, snel en simpel

TinQ is puur gemak. Voordelig, snel en simpel. De TinQ-stations zijn onbemand. U betaalt dus zelf direct aan de pomp. Wachtrijen voor de kassa zijn verleden tijd. Als u tankt bij TinQ, bent u weer snel onderweg. TinQ beperkt zich tot het enige wat u echt nodig heeft op de weg: goede kwaliteit benzine en diesel. Dat maakt TinQ goedkoper. U betaalt er niet voor overbodige franje. Simpel en voordelig. Da’s snel verdiend.

Alleen maar tanken, dus de laagste prijzen

De TinQ-stations zijn ontdaan van overbodige franje. U vindt er alleen wat u direct nodig heeft: kwalitatieve brandstof voor de motor. Dat is alles. TinQ heeft geen personeel, geen shop, geen spaarsysteem, maar maakt wel gebruik van innovatieve techniek. Dat vertaalt zich in de lage prijzen. U betaalt dus alleen waar u voor komt: een volle tank. Bij TinQ betaalt u de laagste prijzen van de omgeving.

Snel weer onderweg

Bij TinQ handelt u zelf uw betaling af. Direct aan de pomp. Gewoon met uw bank- of giropas, VISA creditcard, Travelcard, Multitankcard of met de speciale zakelijke Fuel Card. Na het tanken kunt u direct verder. Wachten voor de kassa is verleden tijd. U bent dus altijd snel weer onderweg. Als u wilt, kunt u nog een bonnetje uit de betaalautomaat halen. En indien u met de zakelijke TinQ-pas tankt, ontvangt u een overzichtelijke factuur met BTW overzicht. Geen tijd verspild. Geen geld verspild. Dat is TinQ.

Veiligheid en milieu

TinQ-stations zijn voorzien van materialen die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van milieu en veiligheid. Speciale vloeistofdichte vloeren zorgen er voor dat de motorbrandstoffen niet in de grond kunnen weg lopen. TinQ heeft tevens geen plastic handschoentjes op haar tankstations om te voorkomen dat deze in de natuur terecht komen. Ondanks regelmatige inspectie hebben we geen personeel op de locatie in dienst waardoor we niet in staat zijn om zwerfvuil tijdig op te ruimen. Derhalve is gekozen voor milieuvriendelijk materiaal in de vorm van papieren handdoekjes.

Bij TinQ kunt u altijd terecht

TinQ is altijd open. Zeven dagen in de week, 24 uur per dag. Slechts waar dat niet toegestaan is, hanteert TinQ andere openingstijden. Dat kan omdat u zelf tankt. We zijn dus niet afhankelijk van bedienend personeel. Waar TinQ ook voor zorgt is een schoon, veilig en overzichtelijk tankstation bij u in de buurt. Op diverse locaties door het hele land. En ook nog eens uitstekend bereikbaar.

Snelst groeiend netwerk van tankstations

Het is gebleken dat onbemand tanken tegen voordelige prijzen aanslaat in Nederland gegeven de enthousiaste reacties van klanten en verhoogde volumes per tankstation. Om de paar weken opent TinQ ergens in Nederland een tankstation. We verwachten nog flink uit te breiden in de nabije toekomst, zodat u altijd in de buurt terecht kunt voor voordelige kwaliteitsmotorbrandstof.

 

 

Reacties zijn gesloten.