DISCLAIMER

De informatie op de website van Autobedrijf van Miltenburg BV is met zorg voor u samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat gepubliceerde informatie niet juist, onvolledig en/of niet up to date is. Autobedrijf van Miltenburg is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, beeld, logo’s etc.) is eigendom van Autobedrijf van Miltenburg of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie, afkomstig van de website van Autobedrijf van Miltenburg zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.

Deze website bevat links naar websites buiten het domein van Autobedrijf van Miltenburg. Voor de websites die u bezoekt via een link vanuit Autobedrijf van Miltenburg, kunnen andere voorwaarden gelden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites.

Wanneer u informatie en/of foto’s van deze website wilt overnemen voor persoonlijk gebruik, kunt u uw verzoek verzenden via het contactformulier. Bezoekers van de website van Autobedrijf van Miltenburg kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de hierop gepubliceerde informatie.

Reacties zijn gesloten.