top of page

certificeringen

KWALITEIT BOVEN ALLES!

Autobedrijf van Miltenburg is in het bezit van certificeringen van RDWBOVAG, BOSCH en BEM OKÉ. Hieronder leest u meer over onze verschillende certificeringen:

RDW-Logo.png

RDW

Het RDW schouwt jaarlijks autobedrijven of zij voldoen aan de kwaliteitsnormen die het RDW stelt aan deze autobedrijven.

 

Zo kunnen wij auto’s APKII keuren. Hefbruggen, testapparatuur voor remmen, milieu en koplampafstelling zijn hiervoor van cruciaal belang, deze worden dan ook jaarlijks gekeurd.

 

Ook kunnen wij auto’s vrijwaren en tenaamstelling als deze door ons zijn gevrijwaard.

BOVAG-Logo (1).jpg

BOVAG-lid sinds 1946

BOVAG is de branchevereniging voor de automobielindustrie. Als BOVAG-lid is Autobedrijf van Miltenburg een erkend bedrijf dat staat voor kwaliteit. Bedrijven die zich bij BOVAG willen aansluiten worden namelijk jaarlijks gecontroleerd op strenge kwaliteitseisen.
 

Meer informatie vindt u op de website van BOVAG.

BOSCH-Logo.png

bosch workshop partner

Het Bosch Workshop Partner concept biedt een totaalpakket aan met een mix van technische trainingen, advies en ondersteuning op vlak van diagnose en werkplaatsapparatuur en een assortiment aan producten die nodig zijn voor het kwalitatief onderhouden en repareren van voertuigen. 

BEM-OKE-Logo.jpeg

bem oké

Een verantwoorde afvoer van oude banden.
 

RecyBEM voert controles uit naar de oud-voor-nieuw-balans bij ontdoeners. Met een sluitende oud-voor-nieuw draagt een garage, bandenservicebedrijf of andere ontdoener bij aan een schoner milieu. Ontdoeners dragen op deze manier bij aan een schoner milieu door deel te nemen aan het RecyBEM-systeem.
 

Ontdoeners die deel uitmaken van het RecyBEM/systeem zorgen er namelijk voor dat er geen banden rondslingeren in het milieu, zij besparen grondstoffen en hebben de uitstoot van CO2 vermeden. Ontdoeners waar wij een controle uitgevoerd hebben met een positief resultaat wat betreft de gevoerde administratie, leveren een positieve bijdrage aan de circulaire milieu waarde van banden. Zij zijn BEM OKÉ. Dit kunt u zien aan de sticker die het bedrijf van ons heeft ontvangen.

bottom of page