top of page
autobedrijf-van-miltenburg-voorkant-3.jpg

ons bedrijf

VAN MILTENBURG VAN GROOT TOT KLEIN, ZAKELIJK EN PRIVÉ, SERVICE VOOR ALLES!

Autobedrijf van Miltenburg BV is een familiebedrijf dat in 1922 als reparatiebedrijf door Willem van Miltenburg is opgericht. In die tijd werd er van alles gerepareerd: van naaimachines tot brommers. Langzamerhand kwamen er steeds meer auto’s in het straatbeeld en van Miltenburg was het aangewezen bedrijf om deze te gaan onderhouden.

In eerste instantie werden er veel vrachtwagens gerepareerd en leverde van Miltenburg ook al de brandstof. In 1967 is er door Evert van Miltenburg een start gemaakt met het onderhouden en repareren van personenauto’s. Het merk Datsun voerde hierbij, door het dealerschap van dit merk, de boventoon. Datsun werd Nissan en door het steeds groter wordende wagenpark kwamen ook andere merken auto’s in de werkplaats.

 

In 1999 is het bedrijf overgegaan in de handen van Wim en Hanneke van Miltenburg.
Zij  ontwikkelen nieuwe ideeën om zich te profileren in de huidige markt van vernieuwing en technologie.
Zo is er in 2006 totaal verbouwd om klaar te zijn voor moderne maatstaven, worden er trainingen bij Bosch en de auto academie gevolgd en zijn alle tools aanwezig voor de huidige APK normen. Ook is er een volledig automatische carwash bij gekomen om uw auto schoon en glanzend te houden.

In 2016 zijn we gestopt met het dealerschap van Nissan, zijn we verder gegaan als universeel autobedrijf en hebben we de autoverkoop activiteiten ondergebracht bij AP Automotive.
Op hetzelfde adres, en met dezelfde passie voor auto’s, verkoopt Albert van der Wind een ruim assortiment aan occasions. Albert is geen onbekende bij van Miltenburg. Hij heeft zijn praktijk ervaring tijdens zijn opleiding van 1991 t/m 1997 bij van Miltenburg opgedaan. De samenwerking van Autobedrijf van Miltenburg en AP Automotive staat dan ook garant voor betrouwbaarheid!

De passie om, met een no-nonsens beleid, de vraag van klanten te beantwoorden, hen met raad en daad bij te staan en bovenal hun auto te onderhouden en te herstellen blijft de belangrijkste pijler in het bedrijf!

oNS TEAM

ONZE VAKKUNDIGE EN ERVAREN MONTEURS STAAN VOOR U KLAAR
bottom of page